HomeFeaturedFocusO modalitate interesanta de a promova gadget-uri: Orange Home Quest

O modalitate interesanta de a promova gadget-uri: Orange Home Quest

Orange home quest

Orange a lansat Home Quest, un joc online care stimulează atenția și provoacă jucătorii să descopere diverse obiecte într-un mediu virtual. Există trei tipuri de camere care compun casa inteligentă Orange, în fiecare din ele jucătorul fiind provocat să găsească obiecte ascunse (gadget-uri din oferta Orange) iar dacă face acest lucru, are posibilitatea de a câștiga premii interesante.

Până pe 3 octombrie 2016, participanții la joc au posibilitatea de a se plimba virtual prin casa Orange Home și de a cȃștiga premii pentru toată casa. Jocul se poate accesa de pe desktop şi este disponibil pe www.orange.ro/servicii-fixe/orange-home-quest. Exploratorii vor putea câștiga gadgeturi de ultimă generație, precum brățări FitBit, ceasuri inteligente MyKronoz și Samsung Gear, baterii externe, boxe Bluetooth iSound, o cameră foto Polaroid, Smart TV-uri, un kit de gaming pentru pasionații de jocuri, dar și două abonamente gratuite timp de un an de zile pentru serviciile Orange Home Net 1000 şi Orange Home TV Global.

pe parcursul celor trei săptămȃni de campanie, utilizatorii vor descoperi treptat cȃte o cameră, Vizuina Gamer-ului în prima saptămȃnă, Camera Cu Povești în cea de-a doua saptămȃnă și Sufrageria Smart în a treia saptămȃnă. Pentru că m-a facut curios, am deschis site-ul de pe desktop (cu Edge) și din a treia încercare eu am reușit să identific gadget-urile din prima provocare.

pic_homequest

Vouă cât v-a luat?

Mai multe detalii despre Orange home quest și ofertele Orange pentru mobil și acasă, sunt disponibile accesând  www.orange.ro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep