HomeFeaturedFocusLa ce să ne așteptăm în seara asta de la evenimentul Apple

La ce să ne așteptăm în seara asta de la evenimentul Apple

Apple-see-you-on-the-7th-invitation

Suntem la cateva ore distantă de evenimentul Apple din seara asta. Ne asteptăm sa vedem noul iPhone 7, iPhone 7 Plus, o nouă generație de Apple Watch și probabil ceva produse noi Beats.

Pe langă hardware nou vom afla și data la care noile sisteme de operare de la Apple, iOS 10, macOS Sierra, tvOS 10 și watchOS 3 vor fi lansate. Sa le luam pe rând și să vedem la ce ne putem astepta în seara asta.

iPhone

Ca și design, noul iPhone va aduce foarte mult cu 6s-ul, dar în interior va fi complet nou. Se zvonește ca va avea o cameră mult mai bună cu stabilizare optică și un senzor mai mare pentru poze mai bune în lumină slabă, iar 7 Plus-ul va veni probabil cu un sistem cu două camere. Procesorul va fi unul mult mai performant față de cel actual și va conține mai multă memorie RAM. Stocarea internă se zvonește ca va începe de la 32 de GB și nu de la 16 GB cum este actual.

TEASER-ONLY-Video-appearing-to-show-iPhone-7-leaked-on-Twitter

Odată cu iPhone-ul 7 vom zice la revedere mufei de căști și (probabil) butonului fizic, el fiind înlocuit cu un buton plat. Căștile le vom conecta prin bluetooth sau prin portul lightning. Toate aceste schimbări vor face (sper) iPhone-ul mai rezistent la apă.

Apple Watch

O nouă versiune de Apple Watch este și ea așteptată să fie prezentată diseară. Foarte puțin probabil să fie ceva schimbări exterioare pentru noua versiune de ceas, dar ca hardware se așteaptă un procesor mai puternic, o baterie mai mare, GPS și barometru integrat și o rezistență mai mare la apă.

Noi produse Beats

La acest eveniment Apple va lansa probabil noi modele de căști wireless Beats. Modele cu fir de la Beats vor fi actualizate și ele să suporte conectivitate lightning, Apple plănuind să renunțe definitiv la mufa jack de 3,5 mm.

Noi căști Apple

Se pare că de câteva luni, Apple lucrează și la o pereche de căști wireless in-ear cu conectivitate bluetooth pe care le vom vedea pentru prima oară tot la evenimentul de diseară.

Ce nu va prezenta Apple și am vrea să prezinte.

Mai mult ca sigur nu vom vedea diseară nici o nouă versiune de MacBook, MacBook Pro, sau Mac Pro. Cel mai probabil Apple va ține un eveniment separat prin octombrie, în care va prezenta noile laptop-uri la care lucrează.
Pentru cei care vor să vadă evenimentul live aveți toate informațiile despre cum puteți face acest lucru aici.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep