HomeFeaturedFocusLenovo a prezentat la IFA modelele K6, K6 Power si K6 Note

Lenovo a prezentat la IFA modelele K6, K6 Power si K6 Note

lenovo k6 plus

Lenovo pare să fi fost cel mai harnic producător de smartphone de la IFA, asta chiar dacă nu ținem cont și de terminalele Moto, care acum aparțin tot chinezilor, arătând telefoane noi la foc automat. Ultimele despre care am vorbit noi au fost modelele Lenovo A Plus și Lenovo P2. Acum o să ne ocupăm foarte pe scurt de seria K6, care vine cu trei versiuni, cea clasică, un Power și un Note.

Toate cele trei terminale au chipset Qualcomm Snapdragon 430 (cu procesor octa-core și GPU Adreno 505), Android 6.0 Marshmallow, senzor pentru citirea amprentei digitale (plasat pe spatele telefonului) și abilități dual-SIM.

Modelul K6 vine echipat cu un display full HD (1080p) de 5 inchi, o memorie RAM de 2 GB, stocări interne de 16 sau de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh.

K6 Power respectă întocmai aceeași configurație, dar duce acumulatorul la 4000 mAh, lucru care îi și justifică numele. De asemenea, vine și într-o versiune cu 3 GB de memorie RAM și stocare de 32 GB, dar poate fi găsit și doar cu 2 GB de RAM și 16 GB de memorie internă.

Lenovo K6 Note urcă ecranul la 5,5 inchi, păstrează acumulatorul de 4000 mAh, urcă și camera foto principală la 16 megapixeli, și propune două variante de memorii RAM, de 3 sau de 4 GB, ambele cu stocare internă de 32 GB.

Toate telefoanele vor deveni disponibile de luna viitoare, cu șanse mari de disponibilitate inițială doar în India. Totuși, producătorul chinez a înaintat și un interval de preț pentru Europa, pentru toate cele trei terminale: de la 150 la 230 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep