HomeFeaturedFocusLenovo Tab3 8 Plus pare aproape de lansare

Lenovo Tab3 8 Plus pare aproape de lansare

lenovo-tab3-8-plus-leak

Este vorba despre tabletă care vine ca o versiune îmbunătățită a lui Tab3 8. În mod evident avem de-a face cu modelul de 8 inchi, iar informațiile care încă nu au o confirmare oficială dau de înțeles că este vorba despre câteva plusuri majore. Așa că ar fi de dorit ca și restul tabletelor din seria Tab3 de la Lenovo să se bucure de acest tratament, dar aici trebuie să așteptăm ca într-un fel sau altul, planurile producătorului chinez să ajungă în atenția opiniei publice.

Deocamdată ne oprim asupra lui Lenovo Tab3 8 Plus, o tabletă care propune un display de 8 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1200 pixeli), un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB și capacități interne de stocare ce pot fi de 16, de 32 sau de 64 GB. Camerele foto sunt de 8 și de 5 megapixeli (destul de sus pentru o tabletă), iar acumulatorul are o capacitate de 4250 mAh. Există conectivitate LTE și, dacă informațiile sunt adevărate, tableta are și un modul dual-SIM. Cu doar 330 grame și o grosime maximă de 7,97 milimetri, trebuie să admitem că este un produs interesant.

Și dacă Lenovo va veni și cu un preț atractiv (și de obicei o face), această tabletă ar putea fi o alegere interesantă pentru cei aflați în căutarea unui raport preț/specificații suficient de atractiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep