HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 3 Deluxe cu Snapdragon 821 disponibil la vanzare

Asus Zenfone 3 Deluxe cu Snapdragon 821 disponibil la vanzare

zenfone-3-deluxe

În momentul în care Asus a anunțat Zenfone 3 împreună cu derivatele acestuia, Zenfone 3 Ultra și Zenfone 3 Deluxe, lista cu specificații a acestuia din urmă cuprindea un chipset Qualcomm Snapdragon 820, cel mai puternic al momentului. După o vreme au apărut speculații cu privire la o variantă de Zenfone 3 Deluxe cu chipset Snapdragon 823. Între timp, Qualcomm a schimbat denumirea chipsetului, care a devenit Snapdragon 821. Tot între timp, Asus a lucrat la modelul de Zenfone 3 Deluxe cu noul chipset, astfel încât monstrul a fost pus în vânzare. S-a întâmplat deocamdată în țara natală, Taiwan, însă promisiunile producătorului fac referire și la o disponibilitate globală.

asus-zenfone-3-deluxe

În mod evident, întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de preț. Cam cât poate să coste un smartphone care, pe lângă chipset-ul Qualcomm Snapdragon 821, cel mai puternic de pe piață, propune o memorie RAM de 6 GB, o capacitate internă de stocare de 256 GB, o cameră foto principală de 23 megapixeli (plus una frontală de 8 megapixeli), toate ascunse în spatele unui display full HD (1080p) de 5,7 inchi?

Ei bine, destul de mult, cel puțin după părerea mea. Pe piața din Taiwan, echivalentul a 800 dolari. Prețul este corect, mai ales acolo, dar taxele care l-ar încărca serios la o eventuală (și repet, promisă) disponibilitate în Europa ar duce la un preț final destul de aspru, peste nivelul flagship-urilor de la marii producători, precum Apple sau Samsung. Pe de altă parte, prin perspectiva problemelor cu care acesta din urmă se confruntă, s-ar putea ca momentul să fie unul fericit pentru Asus.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep