HomeFeaturedFocus133 Oxygen, o tableta interesanta lansata de Archos

133 Oxygen, o tableta interesanta lansata de Archos

Archos-Oxygen-133

S-a întâmplat tot la IFA și deși evenimentul s-a încheiat, nu am putut să nu o remarc. Atât datorită raportului destul de atractiv preț/specificații, cât și datorită faptului că, așa cum îi spune și numele, propune un display de 13,3 inchi (rezoluție full HD), care o face ideală pentru consumatorii de conținut multimedia, indiferent că vorbim de jocuri sau filme. Iar prețul de 210 euro pare a fi destul de cinstit, mai ales dacă ne uităm și la restul specificațiilor tehnice.

Lista caracteristicilor de natură tehnică mai include un chipset Rockchip RK3368 cu procesor octa-core de până la 1,5 Ghz și GPU PowerVR SGX6110, o memorie RAM de 2 GB, o capacitate de stocare internă de 64 GB (plus slot microSD), un acumulator de 10.000 mAh, o cameră foto principală de 5 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli și un Android 6.0 Marshmallow. Mai merită notată greutatea de 1,1 kilograme. Cam mult pentru o tabletă, dar este prețul plătit pentru un display mare.

Produsul va fi pus in vânzare în luna noiembrie în Franța. De acolo, fiecare cum poate, dacă consideră că merită efortul.

via Archos

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep