HomeFeaturedFocusLG V20 a fost lansat oficial

LG V20 a fost lansat oficial

lg-v20

Am pierdut puțin startul, anunțul oficial al acestui nou flagship LG a fost făcut de coreeni cu două zile în urmă. Însă nu puteam să îl trecem cu vederea și, aș spune eu, pică chiar bine acum, odată cu lansarea lui iPhone 7, pentru că ne arată clar (chiar dacă unii nu vor să o vadă) că există terminale și pe segmentul Android care pot rivaliza cu produsele Apple. Așa că LG V20 merită cu prisosință atenția voastră, este un smartphone cu ambiții mari, în care LG își pune speranțele și care poate marca schimbarea focusului dinspre seria G înspre seria V.

LG V20 surprinde încă de la început prin schimbarea de design. Nu mai are acel aspect dur ca cel al predecesorului său, de această dată propune o construcție mai delicată, din aluminiu, care sparge tiparele ultimelor apariții din industria de smartphone și nu vine cu o carcasă unibody, permițând accesul la baterie și oferindu-le celor dornici posibilitatea de a o schimba. LG promite însă că, în ciuda acestor modificări, telefonul a rămas la fel de dur. Ar trebui să fie o garanție pentru aceste vorbe folosirea unui aliaj de aluminiu denumit  AL6013, folosit la contruirea de avioane sau bărci și certificarea MIL-STD-810 pentru rezistență la impact fizic.

lg-v20-culori

Din punct de vedere hardware telefonul propune un display IPS QHD de 5,7 inchi (1440 x 2560 pixeli). Și da, este prezent și al doilea display, cel pentru notificări, care l-a consacrat pe LG V10. Este mai lung, are 160 x 1040 pixeli. În interior, o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate de stocare de 64 GB arată extrem de bine. La nivel de camere foto avem același sistem dual-camera ca și pe LG G5 (o cameră de 16 megapixeli – 16:9 cu OIS și laser and phase-detection autofocus, plus o cameră de 8 megapixeli, wide-angle – 135 grade). În partea din față, avem o cameră dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 3200 mAh și este capabil de QuickCharge. În conformitate cu promisiunile anterioare făcute atât de LG cât și de Google, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat.

Mai trebuie remarcate gama vioaie de culori în care este propus LG V20 și dotările premium pe partea audio, care vor culmina cu o pereche de căști Bang & Olufsen Play inclusă în pachetul standard, pentru anumite zone geografice.

La nivel de detalii comerciale, deocamdată este liniște. S-a spus doar că telefonul va fi disponibil chiar de luna aceasta, în primă fază în Statele Unite. Sper ca la această generație pătrunderea în Europa să fie mult mai rapidă.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep