HomeFeaturedFocusOppo A59s aproape de anuntul oficial

Oppo A59s aproape de anuntul oficial

oppo-a59

Se pare că o nouă versiune cu câteva modificări a lui Oppo A59 este destul de aproape de un anunț oficial. Stă mărturie vizita pe care terminalul, cu numele de A59s, a făcut-o pe la TENAA, instituția care certifică dispozitivele mobile pentru vânzarea în China. O astfel de vizită se lasă cu expunerea unei mari părți a specificațiilor tehnice a aparatului și este, de obicei, destul de apropiată de momentul apariției respectivului smartphone. Așa că putem presupune liniștiți că producătorul chinez va anunța în curând această variantă nouă, momen în care vor ieși la iveală și detaliile comerciale.

oppo-a59s

Telefonul impresionează prin camera foto frontală, cu senzor de 16 megapixeli, semn evident că este adresat marilor amatori de autoportrete digitale, selfieomanilor (termenul ăsta chiar ar trebui inventat dacă nu există). În rest, specificațiile nu ies din zona mid-rage. Un chipset cu procesor octa-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 4 GB, stocare internă de 32 GB, un display HD (720p) de 5,5 inchi, o cameră foto principală de 13 magapixeli, un acumulator de 2980 mAh și, culmea, un Android 5.1 Lollipop. Aici cred că în momentul apariției vom vedea totuși un Marshmallow.

Putem specula puțin pe marginea disponibilității, pentru că Oppo a vândut direct și în Europa, prin intermediul site-ului oficial. Nu cred că acest A59s va face excepție de la regulă, așa că mă aștept ca după disponibilitatea din China, să poată fi cumpărat și de pe tărâmuri ceva mai occidentale.

via TechUpdate

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep