HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial Galaxy A8 (2016)

Samsung a prezentat oficial Galaxy A8 (2016)

galaxy-a8-2016-7

Producătorul coreean a anunțat oficial acest terminal care a făcut obiectul multor speculații în ultima perioadă de timp. Versiunea de 2016 a lui Galaxy A8 este din multe puncte de vedere (hardware) un Galaxy S6 cu hainele schimbate (și câteva mărimi mai mari). Și asta nu este musai rău, pentru că mulți sunt reticenți la a-și achiziționa un flagship lansat cu un an în urmă, însă îmbrățișează destul de repede ideea de terminal nou lansat. S-ar putea ca aici Samsung să fi nimerit bine.

Sub un aspect total diferit, regăsim același chipset Exynos 7420 cu procesor octa-core de până la 2,1 GHz, aceeași memorie RAM de 3 GB și aceeași cameră foto principală de 16 megapixeli. Plus stocarea internă de 32 GB, care se regăsea și pe cel mai slab dintre Samsung-urile Galaxy S6. Avem însă la A8 (2016) un display mult mai mare, de 5,7 inchi. Tot AMOLED, cu rezoluție full HD. Camera foto secundară, aflată în partea din față a telefonului, are un senzor de 8 megapixeli, acumulatorul urcă până la 3500 mAh, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în butonul home. Sistemul de operare este un Android 6.0.1 Lollipop și vine cu Grace UX peste el, interfața realizată de Samsung și primită în premieră de Galaxy Note 7.

Aspectul fizic este foarte apropiat de cel de anul trecut, cu o construcție metalică de tip unibody, foarte subțire și cu muchii destul de ascuțite.

Dacă avem trăsături de flagship, atunci avem și un preț pe măsură. Cred că așa a gândit Samsung, însă nu prea a nimerit-o. Lansat deja în țara natală, telefonul costă echivalentul a 580 dolari, ceea ce este enorm de mult pe piața de smartphone actuală. Nici nu mai are rost să exemplific ce configurații mult mai puternice se găsesc la prețuri mai atractive.

Cel mai probabil va urma și o disponibilitate globală.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep