HomeFeaturedFocusTuring Phone Cadenza, gluma saptamanii (si probabil a anului)

Turing Phone Cadenza, gluma saptamanii (si probabil a anului)

turing cadenza

Încă din start vreau să promit solemn că dacă un astfel de dispozitiv vede lumina zilei anul viitor, așa cum își propun cei de la Turing Robotic Industries, o să îmi pun cenușă în cap pentru că am râs de ei. Dar în anul de grație 2016, ceea ce spun ei acolo că vor să facă pe mine mă determină să râd cu lacrimi. Înainte de a porni la lista cu așa zise specificații, vreau să vă aduc aminte că nu este 1 aprilie, o zi în care un astfel de material ar fi avut sens.

Așadar, Turing Phone Cadenza vrea să vadă lumina zilei undeva anul viitor și va fi echipat cu două chipset-uri Qualcomm Snapdragon 830, o memorie RAM de 12 GB (DDR4X) și o capacitate de stocare de 512 GB, care poate fi extinsă prin două carduri microSD. Telefonul va avea un display QHD de 5,8 inchi. Partea faină însă de-abia acum începe. Camera foto principală va fi de 60 megapixeli “iMAX 6K Quad Rear Camera, Triplet Lens/T1.2”, camera foto frontală va fi de 20 de megapixeli. Telefonul va fi quad-SIM (dual-SIM-ul este istorie) și va avea trei acumulatori. Unul convențional, plus “a 100Wh battery with graphene and hydrogen fuel cells”. Nu mă mai chinui să traduc, că este destul de evident că nu merită.

turing cadenza specs

Eu cred că este vorba despre o farsă, despre o manevră menită să mai atragă atenția de la IFA. Altfel nu îmi explic un asemenea concept, cu sistem de operare ce va integra elemente de AI și de predicție a nevoilor utilizatorului. Și, în eventualitatea extrem de îndepărtată în care un asemenea dispozitiv s-ar putea concretiza, nu pot să nu mă întreb, oare cât ar costa?

via Android Police

4 COMENTARII

  1. Ce tâmpit, ce este așa anormal să scoată pe piață un asemenea telefon?
    Dacă nu știai pot să pună și mai multe procesoare pe telefon, cantitatea de RAM, camerele și cantitatea de memorie flash constă în aceste procesoare și toate acestea depind de o baterie cu capacități mult mai mari și tehnologii noi pentru suplețe

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep