HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial Galaxy C9 Pro

Samsung a prezentat oficial Galaxy C9 Pro

samsung-galaxy-c9-pro

Cu această ocazie producătorul corean a înregistrat o premieră, lansând primul său telefon cu memorie RAM de 6 GB. O caracteristică tehnică destul de interesantă, mai ales că această memorie RAM este combinată cu noul chipset al celor de la Qualcomm, modelul Snapdragon 653 (procesor octa-core de până la 2,0 GHz Cortex-A72 și GPU Adreno 510). Această alăturare face din Galaxy C9 Pro unul dintre telefoanele cu specificații în zona de sus cu care Samsung încearcă să șteargă cu buretele rușinea Note 7 și să revină pe linia de plutire în ceea ce privește imaginea sa serios zdruncinată în ochii utilizatorilor de smartphone.

Nu sunt singurele aspecte tehnice la care telefonul surprinde plăcut. Aș alătura aici și alte specificații (despre care știam din leak-urile anterioare): display-ul Super AMOLED full HD de 6 inchi (densitate 367 ppi), acumulatorul de 4000 mAh cu suport pentru Fast Charge, capacitatea internă de stocare de 64 GB care se poate extinde prin microSD (fără să afecteze abilitățile dual-SIM), camera foto principală de 16 megapixeli, dar mai ales camera frontală dedicată selfie-urilor, tot de 16 megapixeli. Plus senzorul pentru citirea amprentei digitale, un must-have pentru orice smartphone care se respectă.

Telefonul este deja disponibil la precomandă pe piața din China, la un preț de aproximativ 470 dolari. Nu există încă detalii despre o expansiune comercială înspre Occident, dar sunt destul de sigur că Samsung nu va îngrădi potențialul acestui terminal cu restricții ciudate, așa că îl vom vedea și mai aproape de noi.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep