HomeFeaturedFocusFocusul Samsung se muta pe Galaxy S7

Focusul Samsung se muta pe Galaxy S7

samsung-galaxy-s7

Încercând să lase cât mai repede în spate tot scandalul generat de acumulatorii de pe ultimul phablet, care s-a încheiat cu oprirea producției pentru Galaxy Note 7, Samsung își mută eforturile înspre actualul flagship al companiei, modelul Galaxy S7. În mod destul de evident, acesta va fi alegerea celor care se reorientează și încearcă să găsească un înlocuitor pentru Note 7, în ciuda avalanșei de materiale care fac topul celor mai bune variante de înlocuire doar de dragul traficului. Mi se pare destul de clar că o mare parte din cei care ar fi achiziționat Note 7 vor rămâne în continuare clienți Samsung și se vor reorienta înspre actualul flagship. Puțini sunt cei care vor migra la un alt brand.

Iar Samsung se pare că simte acest lucru, astfel încât a demarat o campanie destul de agresivă prin care informează că Galaxy S7 nu are aceleași probleme și că este un smartphone sigur. În paralel, surse din piață afirmă că producția de Galaxy S7 și S7 edge a fost puternic accelerată pentru a putea răspunde prompt cererii mai mari.

În plus, am văzut că apar noi variante de culoare, e drept, deocamdată pentru marii operatori din Statele Unite, însă cred că vom vede și o globalizare a acestei oferte, care are darul de a aduce un minim element de noutate în ochii fanilor pentru Galaxy S7.

Am văzut ieri din primele estimări de cifre financiare că Samsung s-a clătinat, dar nu se va prăbuși. Eu cred că deja își revine. Poate din acest punct de vedere putem accepta comparația cu Volkswagen, pe care până acum am refuzat-o cu încăpățânare. A fost o puternică lovitură de imagine pentru ambele companii, însă oamenii cumpără în continuare.

via TechnoBufallo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep