HomeFeaturedFocusSharp Aquos Xx3 mini, un compact atractiv

Sharp Aquos Xx3 mini, un compact atractiv

aquos-xx3-mini

Pentru fanii telefoanelor de mici dimensiuni (mici pentru vremurile actuale), Sharp vine cu Aquos Xx3 mini, un smartphone care, în ciuda denumirii total amețitoare, arată destul de bine cel puțin la nivelul specificațiilor. Și cum pe nișa sa are destul loc, pentru că oferta producătorilor pentru cei care vor un terminal mai mic este săracă, un preț cinstit și niște eforturi suplimentare în strategia de vânzări ar putea să îi asigure lui Aquos Xx3 mini un succes nesperat.

Cu un display IGZO full HD de 4,7 inchi (469 ppi), un chipset Qualcomm Snapdragon 617 (cu procesor octa-core) și memorie RAM de 3 GB, Sharp pare să îi asigure lui Aquos Xx3 mini o configurație cu mult peste necesarul utilizatorului standard de smartphone. Iar camera foto principală cu senzor de 21 megapixeli întărește această percepție. Capacitatea internă de stocare este de 16 GB, dar se poate extinde prin microSD, camera foto frontală este de 8 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 2400 mAh. Conectivitatea LTE și Android-ul 7.0 Nougat completează lista de specificații tehnice.

Arată bine, îmi place și gama diversificată de culori. Sharp a anunțat modelul, însă acesta va fi disponibil doar în februarie 2017. Un obicei urât, pe care îl au mulți producători de smartphone. Detalii despre preț nu există încă, probabil că acesta se va regla mult mai aproape de data punerii în vânzare. Deocamdată este prea repede să vorbim despre preț și chiar despre disponibilitate. Eu sper să poată fi comandat și din Europa, pentru că, așa cum am spus mai sus, este o lipsă acută de terminale de mici dimensiuni, cu specificații peste medie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep