HomeFeaturedFocusGresso Diva: un iPhone 7 (si mai) scump

Gresso Diva: un iPhone 7 (si mai) scump

diva-by-gresso

De obicei Gresso venea cu propriile terminale, din seria Gresso Regal. Dar a mai avut și tentative de a înnobila și telefoanele celor de la Apple. Oricare din variante era aleasă, elementul comun era dat de prețul exagerat. Ceea ce este valabil și acum, când aceeași companie anunță Diva, un iPhone 7 pregătit, dacă e să ne luăm după nume, în special pentru femei. Snoabe, aș spune eu, puternice și de afaceri, spun cei de la Gresso.

Stilul de „lux minimalist” pe care îl propune Gresso doamnelor și domnișoarelor cu statut se traduce printr-o carcasă de titan negru, gravată cu un model fistichiu, cu linii din aur galben sau alb de 18 karate și încrustată cu 11 diamante, totul în serie limitată (la 999 bucăți), așa cum îi stă bine unui obiect pentru snobi de lux. Preț: 5900 dolari. Păi ce, credeați că exclusivismul ăsta nu costă?

Dacă vi se pare o aiureală exagerată, aflați că a existat un proiect Gresso, realizat în doar trei bucăți, care s-a vândut cu 500.000 dolari. Culmea, există piață pentru asemenea produse, pentru că lumea este largă și grădina celui de sus e mare.

via Gresso

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep