HomeFeaturedFocusZavod Goreltex CTG-ST, telefonul rezistent la explozii

Zavod Goreltex CTG-ST, telefonul rezistent la explozii

explosion-proof-phone

Eu nu îmi dau seama sigur dacă nu cumva toată chestia asta cu rezistența la explozii (explosion-proof) este doar o ironie fină la adresa Samsung. În ce fel este Zavod Goreltex CTG-ST resistent la explozii? În sensul că nu explodează ca Note 7 (care nu a explodat niciodată), adică face mai degrabă o implozie, ca să nu își rănească proprietarul, sau, dacă ești prins într-un atentat terorist sau vreun accident nefericit care implică explozii, ai garanția că măcar telefonul rămâne întreg? Și, indiferent de situație, cu ce ajută această explosion-proof, pe care, hai să fim sinceri, nu ai nicio garanție?

Pe de altă parte, vorbim despre un producător din Rusia, așa că nici așteptările nu trebuie să fie mari de la marketingul făcut pe marginea acestui terminal. Probabil că acolo este importantă această rezistență la explozii. În principiu, în Rusia este bine să fii rezistent la orice! Tot legat de faptul că este un producător rus pare a fi și lipsa funcțiilor smart. Avem de-a face cu un feature-phone, așa că partea de specificații nu este foarte importantă. Dacă totuși insistați, vă pot spune că terminalul are un display de 2,2 inchi cu rezoluție de 240 x 320 pixeli, un chipset MediaTek MT6260A, o cameră foto de 0,3 megapixeli și un acumulator de 2500 mAh. Pe lângă rezistența la explozii, are și o certificare IP67.

Prețul acestui telefon nu este cunoscut, însă chiar nu mai contează, atâta timp cât eu încă nu mi-am revenit din rezistența asta la explozii. Oare la ce ajută?

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep