HomeFeaturedFocusAvem o noua versiune Windows 10 Insider Preview Build 14942 pentru PC...

Avem o noua versiune Windows 10 Insider Preview Build 14942 pentru PC in Fast Ring

hide-app-list

În seara asta, ca pentru un weekend prelungit, Microsoft a dat în Fast Ring o nouă versiune de test pentru Windows 10 Redstone 2 sub forma build-ului 14942. Și avem o listă destul de lungă de elemente noi.

  1. Ascunderea listei de aplicații de pe START. Este introdusă o nouă opțiune prin care se poate ascunde lista de aplicații din meniul START via Settings > Personalization > Start și activarea “Hide app list in Start menu”.
  2. Aplicația Photos a primit un update care aduce o bară orizontaă de navigare prin colecția de poze, un mod mai rapid de vizualizare, animații noi

photos-app-update

3. Experiența de folosire a touchpad-ului este mai bună. Sunt introduse câteva optimizări pentru comenzile de pe touchpad, inclusiv o mai bună recunoaștere a gesturilor și pinch to zoom.

4. Experiența de upgrade e îmbunătățită – Microsoft ține în sfârșit cont de faptul că anumite aplicații preinstalate au fost dezinstalate și ele nu mai sunt aplicate automat.

5. Nou icon pentru Windows Update. Este introdus să fie similar cu noul design al icon-urilor din Windows 10 AU. E mai simplu și mai curat grafic.

new_windowsupdate_icon_black

6. Serviciile sunt acum împărțite în mai multe procese pe PC-uri cu mai mult de 3.5 GB RAM. Treaba asta înseamnă o mai bună alocare a memoriei și o stabilitate mai mare – în caz că vreunul crapă, nu va mai crăpa un întreg lanț. Iar în plus Task Manager o să ofere o imagine mai clară și mai exactă a ceea ce se întâmplă cu serviciile Windows.

services_2

7. Perioada Active Hours a fost extinsă acum la 18 ore ca să vină în întâmpinarea celor ce folosesc calculatorul intensiv, în special cei din mediile enterprise.

active-hours-change

8. Narrator știe să identifice și să citească mai clar datele din formulare și via comenzi de tastatură poate fi controlat mai ușor.

9. Avem un set de optimizări pentru PC care includ repararea unor erori importante legate de notificări, folosirea opțiunii de scan disc, windows defender, numele imprimantelor, identificarea corectă a anumitor partiții NTFS.

Sunt și probleme asociate acestui build – nu uitați că este unul de test. IIS e posibil să dea erori, problema se rezolvă cu aceste comenzi:

 

  • REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W3SVC /v SvcHostSplitDisable /t REG_DWORD /d 1 /f
  • REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WAS /v SvcHostSplitDisable /t REG_DWORD /d 1 /f

Pare un build stabil și interesant, așa că dacă aveți timp puneți-l la treabă!

via microsoft

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep