HomeFeaturedFocusVideo unboxing: poate acest smartphone sa va inlocuiasca PC-ul?

Video unboxing: poate acest smartphone sa va inlocuiasca PC-ul?

HPEliteX3

Poate un smartphone să înlocuiască PC-ul? Este o întrebare pe care Microsoft a lansat-o acum 2 ani odată cu Windows 10 Mobile și Continuum. De atunci au apărut mai multe smartphone-uri care și-au propus acest lucru, de exemplu Lumia 950 și Lumia 950 XL, apoi Acer Jade Liquid Primo (pe care îl am și eu în teste și în curând o să scriu despre el) sau mult mai cunoscutul HP Elite x3.

Acesta din urmă a avut parte de un unboxing din partea lui Austin Evans, care a publicat pe canalul său de YouTube (cu aproape 1,5 milioane de abonați) un material interesant pe care vă invit să îl vedeți:

Dacă sunteți fani ai platformei Windows 10 Mobile atunci priviți cu relaxare materialul și nu vă inflamați vizavi de comentariile lăsate de internauți.

”Ideea de a folosi un singur aparat care să răspundă nevoilor de bază (browsing, email, editare text) e super cool!”

Dar mai cu seamă dacă nu sunteți fani ai platformei cred că e interesant să vedeți ce are de zis băiatul ăsta – priceput, sau nepriceput, are ceva abonați printre care părerea lui probabil că contează.

”Are potențial, dar mai e de lucru!”

Mi-a plăcut că omul a fost corect: HP Elite x3 cu Continuum e un fel de Chromebook puțin mai lent, dar e cool și te salvează să cari după tine o grămadă de alte componente … oarecum. Dacă vedeți materialul video o să înțelegeți ce vreau să spun.

Ce credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep