HomeCloud & Mobility16-18 noiembrie: conferinta de developeri Microsoft Connect poate fi urmarita live

16-18 noiembrie: conferinta de developeri Microsoft Connect poate fi urmarita live

connect2016

Între 16 și 18 noiembrie are loc la New York conferința Microsoft Connect() // 2016 adresată dezvoltatorilor pe platformă Microsoft. Prima zi va fi plină de prezentări despre noile produse (vă spuneam ieri despre Visual Studio for MacOS) și va fi deschisă de keynote-ul lui Scott Guthrie urmat apoi de Scott Hanselman și Nat Friedman.

Connect () // 2016 începa pe 16 noiembrie, ora 16:45 a României și va putea fi urmărită live aici. Pe 17 și 18 transmisiunea live va acoperi sesiunile tehnice și cele de training, începând cu ora 18:00 a României.

Joi, pe parcursul a nouă ore vor fi explicate mai în detaliu anunțurile legate de Visual Studio, .NET, Mobile, ALM & DevOps, Azure, Intelligent App and Data, dezvoltare de aplicații pe Windows și Office. Pentru ca în cea de-a treia zi, doritorii să poată participa gratuit la trainingurile oferite de Xamarin University și Microsoft Virtual Academy pe subiecte de Mobile and Cloud Application Development și Web, Cloud and Data Application Development.

Tot conținutul este înregistrat și ulterior va fi făcut public pentru urmărire la cerere, asta dacă nu aveți timp să urmăriți prezentările în direct.

Recomandarea mea este să vă faceți timp pentru că o să fie anunțate chestii faine!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep