HomeEvenimenteAngajatori de TOP virtual, job-uri la cateva click-uri distanta

Angajatori de TOP virtual, job-uri la cateva click-uri distanta

standuri-virtuale-adt

Cei care își doresc să se angajeze în această toamnă au la îndemână soluția perfectă pentru a obține jobul dorit. Este vorba despre târgul virtual de joburi Angajatori de TOP. Platforma virtuală 3D este o metodă inovativă care aduce în confortul propriei locuințe peste 140 de companii și 5000 de joburi. Oportunitățile de carieră sunt în domenii diverse: IT, Servicii și BPO, FMCG, Inginerie, Bancar și Servicii Financiare, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Auto, Retail, Turism și Agenții de Recrutare. Principalul beneficiu al platformei este că utilizatorii pot vizita, din fața calculatorului, standurile virtuale ale companiilor participante la eveniment.

Evenimentul este adresat atat profesionistilor cat si celor fara experienta, candidatilor care sunt in cautare de locuri de munca. Companiile participante recruteaza pentru pozitii entry – level cat si pentru pozitii senior sau middle level. Totodata, candidatii care vor sa treaca prin experienta unui internship, pot accesa targul virtual Angajatori de TOP pentru a aplica la programul dorit.

imagine_banner

Printre companiile participante la editia din aceasta toamna a celui mai mare targ de cariera din mediul virtual se numara: Kaufland Romania, DRÄXLMAIER Group, Allianz Managed Operations and Services SE München, Allianz Worldwide Partners, Computer Generated Solutions Romania, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, TELEKOM Romania, TELUS International Europe, Lidl Romania, Microsoft, Nokia, Valeo Lighting Injection, JYSK, Pepco, Automatic Data Processing (ADP) Romania, MOLSONCoors BREWING COMPANY, getback Recovery, BCR, Genpact, Hewlett Packard Enterprise, IBM NN, Philip Morris Romania, Vodafone Shared Services Romania, Vodafone Romania, Coca-Cola HBC Romania, AMOMA.com, DB Schenker SSC, Dell, Veeam Software, Accenture, DB Global Technology, Federal-Mogul Motorparts, Grup Renault Romania, Raiffeisen Bank.

Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidații trebuie să își creeze un cont și un CV pe site-ul hipo.ro. După logare vor putea accesa platforma 3D a evenimentului și pot aplica la toate joburile de interes.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep