HomeFeaturedFocusAvem update de Windows 10 Mobile pe oficial: 14393.448. Vedeti ce e...

Avem update de Windows 10 Mobile pe oficial: 14393.448. Vedeti ce e nou!

wp_ss_20161109_0001

Tocmai ce m-am apucat să instalez noul build de Windows 10 Mobile lansat oficial de Microsoft în seara asta. 14393.448 este indicatorul său și mai mult ca sigur că vine cu remedii de securitate și optimizări de performanță/funcționare. Încă nu există o listă completă cu elementele de noutate, dar dacă ne bazăm pe cea dată pentru build-ul 14393.447, atunci putem să spunem că avem cel puțin schimbările din acesta.

Adică:

  • Optimizări de funcționare pentru multimedia audio, Remote Desktop și Internet Explorer 11.
  • Funcționează conectarea pe VPN.
  • Baza de date Access Point Name (APN) se poate actualiza corect cu informații noi.
  • Icon-ul de Wi-Fi reflectă corect prezența sau absența unei conexiuni Wi-Fi.
  • Optimizare pentru modul în care sistemul de operare negocia menținerea activă a unei conexiuni WiFi plătite.
  • Un set de patch-uri pentru multimedia, Windows kernel, packaging release management, autentificare, Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Remote Desktop, Active Directory, wireless networking, Windows shell, graphics, enterprise security.
  • Update de securitate pentru Boot Manager, Windows OS, kernel-mode drivers, Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Microsoft Virtual Hard Drive, Common Log File System driver, Microsoft Video Control, Common Log File System driver, Windows authentication methods, Windows File Manager și Microsoft Graphics Component.

Pachetul pare să fie unul important așa că recomandarea mea este să faceți rapid update-ul – și să sperăm că nu o să apară probleme majore. La mine instalarea a durat sub 20 de minute, fără probleme.

Update-ul ar trebui să apară automat, dacă nu a venit atunci mergeți și porniți verificarea manuală din Settings.

via windowscentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. OK,am inteles, e de bine. Dar cat timp va mai livra MS update-uri acum ca a abandonat seria Lumia iar restul producatorilor de telefoane cu Win 10 sunt sub 5?
    In alta ordine de idei, daca am de ales intre Lumia 640 si 550 la pret similar, care este de preferat? Nu conteaza 4G (prezent doar la 550) dar ma gandesc la bateria de 640 care e cu cel putin un an mai “batrana” decat cea de la 550. Altfel partea de hardware inclina catre 640.
    Tu ce recomanzi?
    Multumesc

    • @costin
      Microsoft a spus de nenumărate ori că platforma merge înainte și că va oferi suport. Cât timp? Nu aș ști să îți zic. Probabil până la următorul update major (la anul, peste 2 ani?).
      Nu ai nicio garanție că din martie anul viitor, odată cu Redstone 2 nu mai ies si alte modele din lista de aparate suportate, dar sigur vor intra altele – HP Elite x3, Alcatel Idol 4S, Acer Liquid. Nici pe Android nu ai vreo garantie ca aparatul pe care il iei acum, in aceiasi zona de pret cu cele mentionate de tine, va primi upgrade-uri si la anul.

      Ce as alege? Pe ala care e cel mai nou. Ai sansele cele mai mari sa fie inca suportat. Fix intre 640 si 550, merg pe 640 – e mai rapid, baterie mai buna, display mai ok.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep