HomeFeaturedFocusCateva zvonuri despre Samsung Galaxy S8

Cateva zvonuri despre Samsung Galaxy S8

samsung-galaxy-s7-gold-back

Un terminal atât de important, mai ales după eșecul lui Note 7, celălalt flagship al coreenilor, este evident unul aflat mereu în lumina reflectoarelor, chiar și înainte de anunțul său oficial. Așa că nu surprinde deloc faptul că deja au început să circule zvonuri despre el, informații care fac referire la diferite caracteristici tehnice ale viitorului smartphone de top. Chiar dacă unele sunt doar pure speculații, aflate în legătură cu ceea ce le propunea utilizatorilor Galaxy Note 7, totuși ele se contabilizează atunci când vine vorba despre realizarea unui portret robot al viitorului flagship Samsung, unul de care depinde într-o oarecare măsură viitorul companiei coreene. Un nou eșec ar cântări mult mai mult de această dată.

Așadar, despre Samsung Galaxy S8. De departe cea mai spectaculoasă pentru moment pare combinația de memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 256 GB. Adăugați un scanner de amprentă digitală cu cititor optic, integrat sub ecran și o cameră foto principală cu îmbunătățiri la nivel de software, precum și un design cu note noi, toate fiind informații cu suport oficial, oferite opiniei publice chiar de către Samsung.

Un display cu funcții Force Touch și un scanner de iris sunt specificații la nivel de zvon, cel puțin deocamdată. Probabil că vor mai ieși la iveală și alte informații, pe măsură ce ne apropiem de momentul anunțului oficial. Deocamdată este destul de departe!

via BGR

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep