HomeFeaturedFocusGionee S9 trece pe la TENAA

Gionee S9 trece pe la TENAA

gionee-s9

Un nou telefon Gionee face tradiționala vizită pe la instituția care certifică dispozitivele mobile pentru vânzarea pe piața din China, lucru care se lasă, ca de obicei, cu dezvăluirea specificațiilor tehnice ale aparatului către opinia publică. Gionee S9, căci acesta pare a fi numele său, este un mid-range destul de interesant, care, asortat cu un preț atractiv, ar putea să reprezinte o alternativă demnă de luat în calcul pentru cumpărătorii din China.

La fel, având în vedere situațiile din trecut, Gionee S9 poate ajunge și pe piața din România, rebrand-uit ca Allview (sau în Statele Unite ca BLU).

Construit în jurul unui display full HD de 5,5 inchi, Gionee S9 are un procesor octa-core de 1,8 GHz. Aici apare o informație despre o versiune S9T, cu un chipset mai puternic, cu procesor octa-core de 2,0 GHz. Cu o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, un sistem dual-camera pe partea din spate, cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli, plus o cameră foto frontală de 13 megapixeli, telefonul nu arată tocmai rău. Un Android 6.0 Marshmallow și un acumulator de 3000 mAh completează lista de specificații tehnice.

În momentul în care aceasta va fi completată și de un preț oficial, vom putea spune cât de atractiv este acest smartphone. Cât despre posibilitatea de a ajunge, într-o formă sau alta și în România, încă este devreme.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep