HomeFeaturedFocusHTC a lansat oficial HTC 10 evo la nivel global

HTC a lansat oficial HTC 10 evo la nivel global

htc-10-evo

Exact cum ne așteptam după frecventele zvonuri care au abordat acest subiect, HTC Bolt va deveni disponibil la nivel global sub numele de HTC 10 evo. Dincolo de diferența de nume, terminalul este absolut același, fără nicio diferență.

Mai exact, un display QHD de 5,5 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 810 și o memorie RAM de 3 GB, asortate cu o cameră foto principală de 16 megapixeli (f/2.0, OIS, PDAF), o cameră foto frontală, dedicată selfie-urilor, de 8 megapixeli (f/2.4), USB Type-C, LTE și un acumulator de 3200 mAh cu Quick Charge 2.0. Trăsături decente, de mid-range (cu excepția ecranului si a camerei), care arată un telefon orientat înspre consumatorul de multimedia și utilizatorul care folosește foarte mult camera foto.

Prețul pentru HTC 10 evo, valabil deocamdată în Taiwan, este de 625 dolari pentru varianta cu 64 GB și 565 dolari pentru versiunea cu 32 GB. Puțin cam mare după părerea mea, însă prefer să aștept prețurile valabile pentru Europa (sau chiar România) înainte de a mă pronunța definitiv. Oricum, ca premieră, unele voci spun că 10 evo este primul telefon care se poate cumpăra online direct de la HTC. Și s-ar putea să fie singura variantă de a-l achiziționa.

via PocketLint

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep