HomeFeaturedFocusIncepe sa se contureze seria Galaxy A (2017) de la Samsung

Incepe sa se contureze seria Galaxy A (2017) de la Samsung

samsung-back

În momentul în care a fost evident eșecul Galaxy Note 7, mulți s-au grăbit să cânte prohodul gigantului coreean. Însă s-a văzut foarte clar că Samsung își datorează succesul și stabilitatea și segmentelor entry-level și mid-range. Iar una dintre seriile care au făcut cifre frumoase pe aceste două segmente de piață a fost fără îndoială seria Galaxy A, care se pare că merge mai departe. Au început deja să apară informații de natură tehnică despre Galaxy A3 și Galaxy A5, edițiile 2017, semn că cele două telefoane (și probabil și altele din aceeași serie) sunt în lucru la Samsung, în stadiu avansat. Și cum și pe piața din România s-au vândut destul de bine, m-am gândit că pot să vă împărtășesc aceste informații, pentru o primă impresie despre aceste terminale.

Samsung Galaxy A3 (2017) se pare că va fi construit în jurul unui display de 4,7 inchi, rezoluție HD, va avea un procesor octa-core de până la 1,5 GHz, o memorie RAM de 2 GB, capacitate internă de stocare de 8 GB, o cameră foto principală de 12 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli și va rula un Android 6.0.1 Marshmallow.

Pe de altă parte, Samsung Galaxy A5 (2017) va avea un ecran de 5,2 inchi, în spatele căruia va ticăi un chipset proprietar Exynos 7880. O memorie RAM de 3 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o capacitate internă de stocare de 16 GB și un acumulator de 3000 mAh sunt restul specificațiilor care se cunosc până în acest moment.

Evident, informațiile nu sunt confirmate oficial, așa că, cel puțin pentru moment, se recomandă o doză de pesimism în ceea ce privește veridicitatea lor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep