HomeFeaturedFocusSe pregateste un OnePlus 3 cu Snapdragon 821?

Se pregateste un OnePlus 3 cu Snapdragon 821?

oneplus_3

Se pare că da! Și informația a fost oarecum confirmată chiar și de către Qualcomm. În plus, dacă teasing-ul celor de la OnePlus (care au recunoscut și ei că acest dispozitiv este real) este corect, săptămâna viitoare vom avea și anunțul oficial pentru acest terminal, care poartă numele de OnePlus 3T. Dacă ne uităm la atenția de care s-a bucurat OnePlus 3, succesorul are toate șansele să facă o figură frumoasă.

Asta pentru că o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 821 cu o memorie RAM de 6 GB sună extrem de frumos în teorie. În plus, pe lângă chipset, OnePlus 3T se pare că va mai veni cu câteva mici modificări. Una dintre ele, importantă și ea, la nivel de cameră foto principală. Acolo unde, deși se păstrează rezoluția de 16 megapixeli, s-a folosit un senzor  Sony IMX398. De asemenea, există zvonuri că ecranul ar putea fi un LCD IPS, nu un AMOLED, dar aici sunt câteva semne de întrebare. Mai sigură pare informația legată de sistemul de operare, care va fi Android 7.0 Nougat. Un alt plus important este reprezentat de pozibilitatea de a avea o versiune cu o capacitate internă de stocare de 128 GB.

În rest, cele două telefoane par a fi la fel. Vom vedea săptămâna viitoare dacă așa stau lucrurile. Tot atunci vom afla și un preț oficial pentru noul OnePlus 3T, despre care s-a spus că va costa aproximativ 480 dolari.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep