HomeFeaturedFocusHuawei Enjoy 6s prezentat oficial

Huawei Enjoy 6s prezentat oficial

huawei-enjoy-6s

Este un telefon destinat in principiu pieței din China, însă, în zilele noastre, granițele comerciale sunt din ce în ce mai volatile, în principal magazinelor online chinezești care livrează și în Europa și America de Nord. Tocmai de aceea m-am gândit că nu strică să vă atrag atenția acestui smartphone, un update de configurație pentru modelul Huawei Enjoy 6. Un mid-range care, asa cum vom vedea, afișează un preț relativ interesant, care însă îl aruncă într-o bătălie ce nu va fi deloc ușoară. Însă cel mai corect ar fi să o luăm în ordine și să începem cu configurația.

Același display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), dar de această dată nu AMOLED ci un IPS LCD, ascunde în spatele său un chipset nou, Qualcomm Snapdragon 435, cu procesor octa-core de 1,4 Ghz. Un pas în față, aș spune eu, față de MediaTek-ul de la generația anterioară. Aceeași memorie RAM de 3 GB, însă o cantitate dublă pentru stocare internă, acum de 32 GB. La nivel de camere foto, o principală de 13 megapixeli și o frontală de 5 megapixeli, dedicată selfie-urilor. Aceeași dotare ca și predecesorul său. Singurul minus mare se vede la nivel de acumulator, acolo unde ne rămân doar 3020 mAh, prin comparație cu 4100 mAh de la Enjoy 6.

În rest, o construcție metalică, ceva mai subțire decât a predecesorului, cu senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat în partea din spate.

La nivel de prețuri, Huawei Enjoy 6s va fi disponibil în foarte scurt timp la un preț echivalent cu 230 dolari, evident valabil pentru piața din China. Nu este cel mai mic preț pentru acest segment de hardware, tocmai de aceea competiția va fi acerbă. Doar Xiaomi vine cu vreo două alternative interesante.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep