HomeFeaturedFocusMeizu M5 Note prezentat oficial

Meizu M5 Note prezentat oficial

meizu-m5-note

Așa cum bine estimam în momentul întețirii zvonurilor despre Meizu M5 Note, acest smartphone era foarte aproape de anunțul oficial, care tocmai s-a petrecut. Așa că acum puzzle-ul specificațiilor tehnice a început să fie complet, unele detalii s-au adeverit, în timp ce altele s-au dovedit a fi neadevărate. În plus, au apărut și primele informații comerciale, astfel încât, cu tabloul complet, putem să ne facem o imagine destul de bună despre locul în care se plasează acest terminal și cam care sunt șansele ca el să fie un succes pe piața din China. Și nu doar pe piața din China, pentru că, în ultima vreme, cei de la Meizu s-au dovedit destul de curajoși și au început să livreze și în Statele Unite și chiar și în Europa, la anumite modele de telefoane. Ceea ce este foarte bine.

Revenind la Meizu M5 note, telefonul propune un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, acoperit cu sticlă 2.5D, în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek Helio P10, cu procesor octa-core de până la 1,6 GHz și GPU Mali-T860MP2. La nivel de memorii, se disting trei variante: una cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB, una cu memorie RAM de 3 GB și aceeași memorie internă de 32 GB și una de top, cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare.

meizu-m5-note-official-images

Camerele foto sunt de 13 megapixeli cea principală și respectiv 5 megapixeli cea frontală. Alte detalii de natură tehnică ce merită luate în considerare sunt: senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home, acumulatorul cu capacitate de 4000 mAh, conectorul USB Type-C, conectivitatea VoLTE, slotul dual-SIM hibrid și Android-ul 6.0 Marshmallow, cu Flyme OS 6.0 peste.

La nivel de prețuri, Meizu M5 Note costă de la 130 dolari (varianta cu 3 GB de RAM și memorie internă de 16 GB), până la 220 dolari, pentru versiunea cu memorie RAM de 4 GB și stocare de 64 GB. Evident, prețuri valabile pentru piața din China. Însă destul de atractive și interesante, ceea ce mă face să cred că Meizu M5 Note va face o figură frumoasă de vânzări.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep