HomeFeaturedFocusMeizu Pro 6 Plus prezentat oficial

Meizu Pro 6 Plus prezentat oficial

 

meizu-pro-6-plus

Unul dintre cele mai așteptate telefoane pe piața din China, mai ales datorită trăsăturilor de flagship autentic, Meizu Pro 6 Plus, a fost prezentat oficial. Producătorul chinez care se descurcă din ce în ce mai bine pe piața din țara natală (și se pare că nu numai), a pus în modelul Pro 6 Plus tot ceea ce a avut mai bun. Rezultatul? Un flaghsip capabil să se bată de la egal la egal cu telefoanele de top de la marii producători.

Un display Super AMOLED de 5,7 inchi și rezoluție QHD, cu funcții Always On și 3D Press, deschide lista de specificații tehnice. Aceasta este continuată de un chipset Exynos 8890 (același ca cel de pe Samsung Galaxy S7 și S7 edge) cu procesor octa-core (există două variante, una care îmbină patru nuclee Mongoose de 2,0 GHz și patru Cortex-A53 de 1,5 GHz și una care duce nucleele Mongoose la 2,3 GHz și pe cele Cortex-A53 la 1,6 Ghz). Corespunzător, cele două versiuni au stocări de 64 și respectiv 128 GB. Memoria RAM este aceeași în ambele cazuri, de 4 GB.

La nivel de camere foto, în partea din spate a telefonului găsim un senzor de 12 megapixeli (Sony IMX386), iar în față, pentru amatorii de selfie-uri, avem un senzor de 5 megapixeli. Un chip audio dedicat ESS (ES9018K2M), un senzor pentru citirea amprentei digitale, un senzor pentru monitorizarea pulsului, un acumulator de 3400 mAh cu încărcare rapidă și un USB Type-C completează lista cu specificașii tehnice.

Prețul pentru versiunea cu stocare internă de 128 GB ajunge la 450 euro (valabil pentru Europa). Cam mare, deși telefonul are destul de multe de oferit. La bătaie cu OnePlus 3T, care are parcă un pas în față în ceea ce privește configurația.

via Meizu

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep