HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A7 (2017) se vede tot mai clar

Samsung Galaxy A7 (2017) se vede tot mai clar

Se pare că un nou membru al noii familii Galaxy A, ediția 2017, este pe cale să vadă zorii oficiali ai zilei. Este vorba despre modelul Galaxy A7, care, prin prisma zvonurilor care au început să circule despre el, cu o frecvență crescută în ultima vreme și mai ales datorită certificărilor prin care a trecut (și care au oferit detalii neoficiale opiniei publice), pare tot mai aproape. Tocmai de aceea, avem destule informații despre el încât să îi facem un portret robot. Unul care să ne ajute să înțelegem dacă telefonul are șanse să facă o figură frumoasă de vânzări. Seria Galaxy A este una cu care Samsung a făcut ceva volume și și-a consolidat cota de piață. Și cum pe segmentul high-end lucrurile au mai și scârțâit pentru producătorul coreean, zona de mijloc pare să fie una cu o pondere tot mai grea în totalul vânzărilor, așa că focusul se mută aici. Iar Samsung Galaxy A7 (2017) arată destul de bine pentru acest segment.

Mai exact, vorbim despre un smartphone cu un display full HD de 5,5 inchi (există discuții legate de dimensiune, unele surse vorbesc despre un 5,7 inchi), care va ascunde în spate un chipset Exynos (proprietar Samsung) cu procesor octa-core de până la 1,8 GHz (Cortex-A53) și GPU Mali-T830MP2, asortat cu o memorie RAM de 3 GB. La nivel de capacitate internă de stocare se disting două versiuni, una cu 32 GB și una cu 64 GB. Camerele foto au ambele senzori de 16 megapixeli (un deliciu pentru amatorii de selfie-uri). Există și suport pentru fast charging și senzor pentru citirea amprentei digitale, așa că rețeta unei configurații atractive se pare că nu le-a fost străină celor de la Samsung.

Mai trebuie însă și un preț pe măsură. Și aici se va vedea adevăratul potențial al lui Galaxy A7 (2017). Partea bună este că, așa cum spuneam și la începutul acestui material, probabil că nu mai avem mult de așteptat până la o lansare oficială, care va face lumină și asupra detaliilor de natură comercială. Partea mai puțin bună este dată de un zvon care afirmă că telefonul nu va ajunge și în Europa. Pentru unul care consideră că diversitatea de terminale este în primul rând în folosul utilizatorului, asta nu este deloc o veste îmbucurătoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep