HomeFeaturedFocusGalaxy S8 va tine loc si de Note?

Galaxy S8 va tine loc si de Note?

O serie de zvonuri tot mai insistente, venite chiar de pe piața natală a Samsung, lasă să se întrevadă o teorie conform căreia producătorul coreean va scoate viitorul flagship în două dimensiuni: un Samsung Galaxy S8 clasic, cu un display de aproximativ 5 inchi (eu aș merge pe clasicul 5,2 inchi) și un Samsung Galaxy S8 Plus, cu un display Super AMOLED de 6 inchi. Ambele telefoane se presupune că vor fi lansate la aceeași dată. Recunoașteți tiparul cumva?

Da, este evident, fanii Apple vor jubila la gândul că Samsung se inspiră din nou de la compania din Cupertino (asta presupunând că lucrurile vor sta exact cum se zvonește), uitând cu desăvârșire de faptul că și Apple s-a inspirat de atâtea ori de la concurenții săi.

Noi revenim însă la Samsung Galaxy S8 Plus, care, la fel ca fratele său mai mic, va avea ecran curbat, conform acelorași surse. Mișcarea cu apariția sa în peisaj pare una fericită, dincolo de succesul verificat de Apple. Este momentul oportun ca acest Galaxy S8 Plus să își facă apariția și să umple golul lăsat în sufletele fanilor de problemele majore ale lui Note 7 care au condus într-un final la retragerea sa. Probabil că este și manevra logică pentru a pune punct seriei Galaxy Note, oferind mai întâi o alternativă și de-abia apoi renunțând definitiv la ea, după ce se va vedea succesul cu care va fi primit acest nou venit.

Eu cred că lucrurile se înscriu pe un făgaș normal pe care orice producător mare va ajunge mai devreme sau mai târziu. Asta deși există încă voci care spun că seria Galaxy Note va merge mai departe, folosind ca argument faptul că acest S8 Plus nu va avea stylus. Vom vedea ce va fi până la urmă, însă cred că un număr mai mic de flagship-uri poate fi o strategie sănătoasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep