HomeFeaturedFocusCateva detalii despre HTC U Play si HTC U Ultra

Cateva detalii despre HTC U Play si HTC U Ultra

Parcă am avut gura aurită atunci când am spus că producătorul taiwanez nu poate să țină ascunse detaliile despre viitoarele sale terminale. Până la urmă există în spate un lung istoric cu astfel de scăpări, care confirmă această teorie. Iar acum avem și detaliile despre U Play și U Ultra, două telefoane cu care HTC vrea să ducă mai departe lupta în zona de smartphone. Și bine face, pentru că este un producător de tradiție pe segmentul Android, care a arătat de atâtea ori că știe să facă telefoane.

Întorcându-ne la HTC U Play și HTC U Ultra, smartphone-urile cu care taiwanezii vor să iasă cât mai repede pe piață, posibil chiar mâine, noi detalii de natură tehnică ies la iveală. O să încep cu U Play, fratele mai mic, care va fi construit în jurul unui display full HD (1080p) de 5,2 inchi. Un chipset MediaTek Helio P10, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una dedicată selfie-urilor tot de 16 megapixel, un acumulator de 2500 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale completează configurația acestui mid-range.

HTC U Ultra vine cu un display mai mare de 6 inchi și rezoluție QHD, in spatele căruia se pare că va pulsa noul chipset Qualcomm Snapdragon 835, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea de stocare urcă și ea la 64 GB, iar camera foto principală va fi construită pe un sistem dual, cu senzori de 24 și de 13 megapixeli. Camera frontală rămâne de 16 megapixeli, acumulatorul ajunge la 4000 mAh, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este prezent în continuare. Mai mult, există informații că telefonul ar putea avea un al doilea display frontal, pentru notificări, pe modelul seriei LG V. Ar fi interesant, deși eu am semnele mele de întrebare legate de sursa acestei informații!

Un adevărat flagship, care are toate șansele să facă o figură chiar frumoasă. Mai ales că pasionații de Android au rămas cu o impresie bună după telefoanele Google Pixel, produse tot de HTC. Mai rămâne ca informațiile de aici să se și confirme oficial. Iar dacă HTC reușește să iasă puțin înaintea rivalilor (comercial vorbind), poate că lucrurile vor arăta mai bine pentru taiwanezi.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep