HomeFeaturedFocusCoolpad Conjr, un smartphone cu specificatii ciudate

Coolpad Conjr, un smartphone cu specificatii ciudate

Ciudate mai ales prin alăturare, pentru că avem o combinație mult prea nepotrivită la nivel de configurație. Mi se pare un gest cel puțin necugetat să alături o memorie RAM de 3 GB unui chipset cu procesor quad-core de 1 GHz (Cortex-A53). Este un dezechilibru mult prea mare acolo. Și este păcat, pentru că telefonul nu arăta tocmai rău, nici măcar la nivel de aspect fizic, acolo unde se disting niște inserții metalice în carcasa din același material, devenite deja clasice, dar care nu și-au pierdut farmecul.

Dincolo de memoria RAM și de procesor, avem un display HD de 5 inchi, protejat cu sticlă 2.5D, o capacitate internă de stocare de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli (cu OIS) și una frontală de 8 megapixeli, ambele cu LED flash și diafragma f/2.2, un acumulator de 2500 mAh, abilități dual-SIM, conectivitate LTE și chiar și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Totul foarte frumos, cu marele minus la nivel de chipset. Cine știe, poate face față la utilizarea de nivel mediu.

Prețul arată destul de interesant și el, undeva la 180 dolari. Există promisiuni de disponibilitate în Statele Unite, precum și de o variantă aurie, disponibilă ceva mai târziu.

via Anandtech

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep