HomeFeaturedFocusUn BlackBerry misterios apare tocmai in Indonezia

Un BlackBerry misterios apare tocmai in Indonezia

Poate că această distanță nu îi va speria totuși pe fanii brandului canadian. Însă, din ceea ce spun anumite surse din jurul acestui subiect, faptul că pe piața din Indonezia terminalele BlackBerry nu sunt produse de TCL ci de o companie mult mai obscură, BB MERAH PUTIH pe numele ei, s-ar putea să nu fie îmbucurător. Și asta deoarece există mai multe informații care confirmă o calitate îndoielnică a materialelor folosite la construcția acestui smartphone, o fiabilitate extrem de slabă și o rețea de service defectuoasă. Tocmai datorită acestor detalii care contează chiar mult în ochii unui consumator, mă întreb oare ce i-ar putea împinge pe cei de la BlackBerry să își asocieze numele cu cel al companiei indoneziene.

Dincolo de problemele evidențiate mai sus, presupunând că mai există fanatici care încă nu s-au desumflat, avem și câteva detalii legate de acest model BBC100-1. Se pare că este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snadpragon 425 (procesor quad-core de 1,4 GHz), are o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Toate ascunse în spatele unui display HD (720p) de 5,5 inchi. Cele două camere foto sunt de 13 megapixeli cea principală, respectiv 8 megapixeli cea frontală, iar acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh.

Ca o premieră pentru un BlackBerry, telefonul se pare că are abilități dual-SIM. Asta în condițiile în care informațiile care au scăpat către presa de specialitate sunt corecte. Eu am puternice rezerve legate de acest lucru.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep