HomeFeaturedFocusHugo Barra a lasat Xiaomi pentru divizia VR de la Facebook

Hugo Barra a lasat Xiaomi pentru divizia VR de la Facebook

692e12686b62dbc519d3c9051b1c8562e1167ca4-tc-img-preview

După ce acum câteva zile scriam că Hugp Barra (ex Google) pleacă de la Xiomi azi aflăm că de fapt motivul plecării sale este că Mark Zuckerberg i-a oferit un post super interesant în compania sa, mai exact VP of Virtual Reality, fiind cel care o să conducă echipa Oculus.

Informația a fost dată chiar de Mark Zuckerberg, print-un post pe Facebook. După 4 ani petrecuți la Xiaomi și cu rezultate interesante, Barra devine acum șeful unui proiect în care Facebook își pune mari speranțe – realitatea virtuală e considerată următoarea frontieră iar Facebook (Oculus), HTC (Vive) și Microsoft (HoloLens) au deja produse interesante.

Cu ajutorul realității virtuale o să fim capabili să ”experimentăm lucruri complet noi și să fim mai creativi ca niciodată”. La nivel teoretic (ca să nu spun gargară) ideea stă în picioare, numai că deocamdată niciunul dintre proiectele de VR nu trece de pragul de entuziasm și să vină în zona de main stream.

Hugo Barra este unul dintre pionierii Android și în mod clar venirea sa la Xiaomi a ajutat compania chineză să facă lucruri interesante. Poate că și la Facebook o să se întâmple la fel. Sau poate că nu.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep