HomeMobileAndroidAceasta este lista aparatelor Samsung care vor primi update-ul Android 7 Nougat

Aceasta este lista aparatelor Samsung care vor primi update-ul Android 7 Nougat

android_nougat_google_press

Odată cu disponibilitatea oficială a update-ului Android 7 Nougat pentru Galaxy S7 și S7 edge Samsung a anunțat astăzi și ce alte aparate vor primi update-ul în perioada următoare. Este vorba despre Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy Tab A, Galaxy Tab S2, Galaxy A3 și Galaxy A8 – acestea vor primi update-ul în următoarele săptămâni sau luni. vestea bună este că e foarte posibil ca și alte aparate să primească Nougat în partea a doua a lui 2017, deși care sunt aparatele sau vreo dată exactă nu știm.

De la începutul săptămânii utilizatorii din Marea Britanie și Cehia au deja Android 7 Nougat pentru S7 și S7 edge în Europa – dacă vreți să obțineți firmware-ul și să încercați să îl instalați voi, e disponibil aici.

Printre lucrurile interesante pe care Android 7 Nougat le va aduce se remarcă autonomia mai bună, chestie care cel puțin la nivel teoretic ar justifica trecerea de la o versiune de Android la alta.

Știu că vă grăbiți să instalați Nougat pe S7 sau S7 edge (și eu mă grăbesc), dar poate ar fi mai bine să așteptați varianta oficială, un ROM custom însemnând și pierderea garanției precum și la invalidarea protecției KNOX.

Nu mai e mult și vine și la noi!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. Azi, 10 februarie 2017, exista cineva in Romania , cu tel. Samsung s7 sau s7 edge care a primit update la androit 7 ?? Eu am un edge si…nimic. absolut nimic.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep