HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial Galaxy J2 Ace

Samsung a prezentat oficial Galaxy J2 Ace

Telefonul a fost deja listat  în India, în ofertele principalelor magazine online. Probabil că va fi disponibil și la nivel global, poate sub o altă denumire comercială, așa că merită pentru câteva momente atenția noastră. Mai ales că propune un preț relativ mic, aproximativ 120 dolari. Reușește oare să ofere ceva pentru acești bani, sau va fi în mod evident surclasat de alți competitori care vor propune, în aceeași plajă a costurilor, un raport preț/specificații mult mai avantajos?

La nivel de specificații, lista debutează destul de modest, cu un display de 5 inchi și rezoluție qHD (mai țineți minte diferența dintre qHD și QHD, nu?). În spatele acestui ecran ticăie un chipset MediaTek MT6737T cu procesor quad-core de 1,4 GHz. Memoria RAM este de 1,5 GB, capacitatea internă de stocare de 8 GB (se poate extinde prin microSD), camera foto principală are un senzor de 8 megapixeli, cea frontală este de 5 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 2600 mAh, iar sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow. Telefonul este dotat cu conectivitate LTE.

Destul de subțirică lista, cred că se găsesc opțiuni mai potente din punct de vedere tehnic, la acelați nivel de preț, chiar și pe piața din India. Să fie oare așa de bine văzut numele de Samsung, încât să merite acești bani? Mă îndoiesc.

În ceea ce îi privește pe cei de la Samsung, ei pot merge și mai jos. Au lansat, tot pe piața din India, și un Galaxy J1. Acesta vine cu specificații și mai slabe, pentru un preț de aproximativ 100 dolari. Cei care doresc mai multe informații despre el, au la dispoziție link-ul sursă.

via Go Android

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep