HomeFeaturedFocusSamsung va furniza chipset-uri Exynos pentru Audi

Samsung va furniza chipset-uri Exynos pentru Audi

Se extinde astfel parteneriatul dintre producătorul auto german și Samsung Electronics. Coreeni furnizează deja ecranele OLED care echipează sistemele de infotainment din autovehiculele Audi. Acum, în componența acelorași sisteme vor intra și chipset-urile produse de Samsung, care, potrivit declarațiilor coreenilor, pot suporta până la patru ecrane simultan. De altfel, în cadrul CES-ului proaspăt încheiat, Audi a prezentat un A8 cu interior futurist, aflat încă în stadiul de concept, al cărui sistem de infotainment avea patru display-uri, cele mai mari dintre ele fiind două OLED-uri de 14,1 inchi.

Audi a declarat că acest nou parteneriat este o măsură care face parte din Progressive SemiConductor Program (PSCP), o inițiativă demarată în 2010 și care își propune să integreze tehnologia de top în interiorul vehiculelor produse.

Din perspectiva Samsung, este o intărire a poziției de furnizor pentru sistemele de infotainment din industria auto. Poziție pe care coreenii încearcă să o întărească și prin achiziția Harman, care este în prezent supusă aprobării organismelor abilitate.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep