HomeFeaturedFocusGionee F5L iese la iveala

Gionee F5L iese la iveala

Așa cum era de așteptat, se întâmplă în baza de date TENAA, că tot ne-au surprins cu mai multe listări în aceste zile, semn că au fost extrem de ocupați și că va urma o perioadă agitată pe piața de smartphone. De acestă dată avem de-a face cu un telefon Gionee, un model cu numele de cod F5L, nume care se va schimba în mod clar la nivel comercial, mai ales dacă va fi vândut de producătorul chinez sub nume propriu. Spun asta pentru că Gionee are un istoric destul de bogat și în ceea ce privește producția de telefoane pentru alți comercianți, care le vindeau pe piețe specifice sub propriul brand. Și aici ajungem la motivul pentru care l-am abordat câteva minute și pe F5L. Sunt șanse, poate mici, dar ele există, ca acest terminal să ajungă și pe piața din România, știut fiind faptul că Allview vinde și telefoane produse de Gionee.

Așa că haideți să ne uităm puțin la modelul F5L, mai ales că nu este chiar de lepădat. Un display deHD de 5,3 inchi, un chipset cu procesor octa-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB ne arată zona de mid-range pe care se plasează acest smartphone. Iar camera foto principală cu senzor de 13 megapixeli, cea frontală de 8 megapixeli, acumulatorul destul de generos, de 4000 mAh, senzorul pentru citirea amprentei digitale ce pare a fi integrat în butonul fizic home și Android-ul 6.0 Marshmallow, întăresc această impresie.

Avem un mid-range care poate fi însoțit de un preș atractiv, cel puțin pe piața din China. Ce se întâmplă după, în eventualitatea unei disponibilități ceva mai occidentale, depinde mult și de companiile care vor vinde acest device pe fiecare piață.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep