HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 3 Pro cu Android 7.0?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro cu Android 7.0?

Este o ușoară confuzie în jurul lui Redmi Note 3 Pro, o versiune ceva mai recentă a lui Xiaomi Redmi Note 3, care a mai fost listat odată acum vreo lună de zile, dar cu câteva specificații diferite. Tocmai de aceea am ales să vorbesc puțin și despre versiunea cu Android 7.1.1 Nougat, care tocmai a poposit în baza de date a celor de la GFXBench, semn că este destul de aproape de o apariție pe piață.

Dincolo de diferența de sistem de operare, ceea ce este listat în GFXBench surprinde și prin câteva alte specificații interesante. Spre exemplu, display-ul apare ca fiind de 5,7 inchi, rezoluție full HD, deși varianta anterioară avea numai 5,5 inchi. Și la nivel de chipset apare o diferență. Versiunea Redmi Note 3 Pro despre care vorbim acum are un procesor hexa-core tactat până la 2,0 GHz. Alte detalii tehnice importante sunt camera foto principală, cu senzor de 16 megapixeli, cea frontală, de 5 megapixeli, memoria RAM de 3 GB și capacitatea internă de stocare de 32 GB.

Sunt curios dacă, odată cu o comunicare oficială pe marginea acestui terminal, se va face puțină lumină în ceea ce-l privește. Pentru că deocamdată lucrurile par destul de încurcate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep