HomeFeaturedFocusVector Watch intra in familia Fitbit!

Vector Watch intra in familia Fitbit!

O știre de ultimă oră: Vector Watch intră în familia Fitbit. Azi dimineață Vector Watch a anunțat că echipa de dezvoltare și software-ul Vector Watch vor face parte din familia Fitbit, urmând ca în perioada următoare să ne așteptăm la produse și mai interesante dezvoltate din cooperarea dintre Fitbit și Vector Watch.

După cum știți, Vector Watch este ceasul smart cu autonomie de aproape 30 de zile produs de Vector, un startup românesc care printre alții îl avea ca acționar și pe Radu Georgescu. După mai bine de un an de activitate independentă echipa Vector Watch intră acum în Fitbit urmând să vedem cum se va materializa integrarea tehnologiilor și produselor celor două companii.

Cel puțin pentru moment produsele Vector Watch rămân la vânzare și suportul pentru ele va fi asigurat de echipa Vector Watch.

Detalii mai multe găsiți aici.

Ce poate să însemne asta? Păi în primul rând că Fitbit a găsit că merită să investească/colaboreze cu Vector Watch, ceea ce e un lucru foarte bun. În al doilea rând, probabil că Vector Watch nu a fost chiar succesul pe care îl așteptau investitorii așa că ideea de vânzare/integrare cu Fitbit a sunat mai bine decât urmarea unui traseu propriu, iar Fitbit avea nevoie de un ceas mai elegant în portofoliul de produse de fitness.

Eu am și Vector Watch și Fitbit și mi-ar plăcea să văd că tehnologia Vector și produsele nu vor dispărea.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep