HomeMobileAndroidStrava si Runkeeper disponibile pe Android Wear 2.0

Strava si Runkeeper disponibile pe Android Wear 2.0

androidwear2

Pentru că de ieri sistemul de operare Android Wear 2.0 pentru aparatele wearable a fost anunțat oficial de către Google cu suport pentru GPS, conexiuni LTE și posibilitatea e a rula aplicații direct pe ceasurile smart, începem să vedem și primele implementări. În cazul de față e vorba despre două aplicații importante de fitness, adică Strava și Runkeeper care vor putea funcționa fără să fie legate de smartphone. Ambele pot accesa GPS-ul de pe ceas și să înregistreze și să prezinte în timp real date despre distanță, ritmul de efectuare a exercițiilor și bătăile inimii preluate de la senzorul HR.

Strava și Runkeeper de Android Wear 2.0 pot să fie descărcate din magazinul de aplicații Wear 2.0 și vor funcționa independent de clienții de smartphone. Este totuși nevoie de legarea de un smartphone pentru realizarea setărilor inițiale, după aceea ele devenind la rândul lor clienți separați.

Deocamdată avem doar anunțul, primele teste și impresii vor putea veni după data de 10 februarie când Google va pune în vânzare cele două modele ”Nexus” de ceasuri smart cu Android Wear 2.0: LG Watch Sport și LG Watch Style.

Oricum, e bine că încep să fie anunțate aplicații care se pretează să fie folosite pe ceasurile smart.

via DL

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep