HomeCloud & MobilityBing maps ofera date de trafic in timp real pentru 55 de...

Bing maps ofera date de trafic in timp real pentru 55 de tari, inclusiv Romania

BiM_TrafficFlowCoverage_2016

Bing Maps oferă acum informații de trafic în timp real pentru 55 de țări, inclusiv România. Aceste informații pot să fie folosite pentru calcularea rutelor optime și pentru afișarea pe hartă a tronsoanelor cu probleme de trafic. În același timp apar și informațiile legate de incidentele din trafic, însă nu toate cele 55 de țări au acces la ele – din păcate în România ne mulțumim doar cu datele despre trafic nu și cele despre incidente.

Cine a folosit până acum Bing Maps pe smartphone știe că datele despre trafic nu sunt o noutate în România, funcția fiind disponibilă de ceva vreme. Ar fi fost frumos să avem și datele despre incidentele rutiere.

Acestea sunt disponibile în 35 din cele 55 de țări pentru care Bing Maps oferă date despre trafic și pot să fie accesate programatic via Bing Maps REST Services Traffic API, respectiv Traffic Data Source din Bing Spatial Data Services.

Așa cum Google Maps și Waze merg în România cu o acuratețe foarte bună, probabil că la un moment dat și Bing Maps va putea să ne ofere aceleași informații.

via Bing

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep