HomeFeaturedFocusCateva detalii despre iPhone 8 (X)

Cateva detalii despre iPhone 8 (X)

Așa cum se știe deja, 2017 este un an foarte important pentru Apple și pentru fanii iPhone. Este un an aniversar, se împlinesc 10 ani de la primul iPhone. Și este, speră majoritatea fanilor, momentul oportun pentru o surpriză plăcută din partea companiei din Cupertino la adresa fanilor săi. Surpriză care se materializează, cel puțin dacă dăm crezare avalanșei de zvonuri în acest sens, într-un terminal nou, pe care unii îl numesc iPhone 8, alții iPhone X.

Dacă în ceea ce privește primele două terminale, iPhone 7s și iPhone 7s Plus, este destul de liniște și lumea pare să fie în consens, mai ales că nu par să se schimbe foarte multe lucruri (avem aceleași diagonale de 4,7 inchi și de 5,5 inchi), legat de acest al treilea terminal, zvonurile sunt destul de contradictorii, inclusiv dincolo de denumire.

Se pare că display-ul lui iPhone 8 sau iPhone X (eu înclin înspre această a doua versiune), va fi un OLED. Chestie care sună foarte frumos. Referitor la diagonala sa, unii dau 5 inchi, alții 5,8 inchi. Cred că fiecare spune aici ce-și dorește. La fel, la nivel de părere personală, aș înclina înspre a doua variantă, cu mențiunea că un 5,7 inchi ar suna și mai convingător. Iar la nivel de specificații, se zvonește că acest smartphone aniversar va fi cel mai performant din instoria de până acum a Apple. Tocmai de aceea, nici nu o să mai intru în detalii. O să trec însă rapid în revistă o altă informație, care spune că toate cele trei terminale pe care Apple le va lansa anul acesta vor avea încărcare wireless.

O să fiu de acord însă, chiar foarte rapid, cu un zvon care spune că noul smartphone aniversar va avea un preț de peste 1000 dolari. Păi așa ceva nici nu este foarte greu pentru Apple, care are și în prezent produse plasate foarte aproape de această barieră (969 dolari un iPhone 7 Plus cu 256 GB).

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep