HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 5c apare in fotografii

Xiaomi Mi 5c apare in fotografii

Este vorba despre un smartphone din familia Mi 5 de la Xiaomi. Probabil cel mai slăbuț din familie. Însă, dacă luăm în considerare abilitatea celor de la Xiaomi de a scoate un raport preț/specificații extrem de atractiv, chiar și din piatră seacă, acest Mi 5c ar putea să sune destul de interesant. Dincolo de aspectul fizic, de liniile de design și de construcția acestui smartphone, aspecte care se întrevăd destul de clar din setul de fotografii de mai jos (și a căror apreciere este o chestiune de gusturi, subiectivă), avem și o listă de specificații tehnice care vor caracteriza acest viitor terminal. Și care ne lasă să vedem prima parte a ecuației dintre preț și configurație.

Se pare că Xiaomi Mi 5c va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 625, ajutate de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Chiar dacă nu există încă detalii legate de display și de dimensiunea acestuia, avem informații despre acumulator, care va avea o capacitate de 3200 mAh și despre cele două camere foto care vor avea senzori de 12 megapixeli, cea principală și respectiv 8 megapixeli cea frontală. Nu s-a specificat încă versiunea de Android, însă, judecând după data de lansare zvonită, undeva în aprilie, probabil vă vorbim despre Nougat. Oricum va avea peste el MIUI 8.

Așa cum spuneam, prețul va fi hotărâtor. Iar Xiaomi tocmai pe capacitatea lor de a avea prețuri atractive și-a câștigat popularitatea. Și nici Mi 5c nu cred că va face excepție de la această regulă.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep