HomeEvenimenteVrei sa fii speaker la IT Camp 2017? Trimite acum o propunere...

Vrei sa fii speaker la IT Camp 2017? Trimite acum o propunere de prezentare

itcamp_callforpapers

Dacă te interesează să ții o prezentare la IT Camp, cea mai importantă conferință de tehnologie din România, atunci e momentul să te pui pe treabă și să trimiți organizatorilor o propunere și o mică descriere pentru că s-a deschis procesul de ”call for papers”.

Sunt sigur că printre voi se află persoane care au ceva de spus pe zona de tehnologie din România și care vor să folosească această șansă de a se adresa unui public specializat, avid de nou. Și de ce nu, să se alăture unui grup select de prezentatori locali și internaționali care vorbesc (deosebit de bine!) despre tehnologie.

ITCamp 2016 Overview from ITCamp on Vimeo.

Zic să nu mai stați pe gânduri și să găsiți un topic care vă place și pe care aveți ceva de spus și să trimiteți către Mihai și Tudy titlul prezentării plus descrierea sa. Dacă anul trecut au fost peste 40 de speakeri locali și internaționali, anul acesta sunt șanse să fie și mai mulți.

Din prisma unui pasionat de IT, atât ca om din audiență cât și ca prezentator, vă pot da două sfaturi: alegeți-vă o temă care vă place extrem de mult și în care dețineți informații pe care puțini le au și construiți-vă o poveste care să aibă la bază experiența voastră. Așa o să reușiți să faceți ceva fain care va fi și apreciat de organizatori și public!

Detalii mai multe despre cum puteți trimite o propunere de prezentare găsiți aici sau pe conturile Facebook, Twitter și Instagram ale IT Camp.

Și vă puteți inspira urmărind aici înregistrările câtorva din prezentările de anul trecut de la IT Camp 2016

Baftă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep