HomeFeaturedFocusNuAns Neo Reloaded, o noua tentativa pentru un proiect vechi

NuAns Neo Reloaded, o noua tentativa pentru un proiect vechi

Dacă vă mai aduceți aminte, despre NuAns am aflat în momentul în care au propus NuAns Neo, un concept relativ inedit de smartphone, cu o carcasă spate în două culori, interschimbabile, cu o configurație decentă alăturată aspectului atractiv și cu sistem de operare Windows 10. După ce a fost prezentat opiniei publice, terminalul a fost supus unei acțiuni de finanțare prin Kickstarter. O campanie care a eșuat, nereușind să adune fondurile propuse. Se pare că japonezii de la NuAns au învățat ceva din această experiență, pentru că sunt dispuși să revină cu un proiect similar.

Chiar și denumirea lui este sugestivă. De această dată se cheamă NuAns Neo Reloaded și, ca modificare importantă față de prima variantă, acum vorbim de un smartphone cu Android. Ceea ce s-ar putea să fie suficient pentru ca succesul să nu îi mai ocolească. Conceptul este apropiat la nivel de design, iar în ceea ce privește configurația, avem un chipset Qualcomm Snapdragon 625 (cu procesor octa-core), un display de 5,2 inchi și rezoluție full HD și o memorie RAM de 3 GB. Un mid range care se agață de aceeași construcție mai puțin obișnuită pentru un smartphone contemporan. Un senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator de 3450 mAh și, așa cum spuneam, un Android (7.0 Nougat) completează lista de specificații tehnice pe care producătorul o evaluează la aproximativ 440 dolari. Cam sus, aș spune eu. Însă lansarea sa, estimată a se petrece undeva la sfârșitul lunii mai, în Japonia, cred eu că se va bucura de ceva succes. Tocmai datorită alegerii mult mai inspirate a sistemului de operare.

Și, ca o scurtă paranteză, dacă tot am vorbit despre proiecte de Kickstarter anulate, am citit astăzi un material despre campania de strângere de fonduri pentru ZTE Hawkeye, un alt proiect inedit de smartphohne, construit pe baza feedback-ului de la utilizatori, care a eșuat și ea. Însă ZTE spune că va căuta alte modalități de finanțare pentru a duce acest proiect la bun sfârșit.

via MSPowerUser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep