HomeFeaturedFocusArchos a prezentat tableta 101 Saphir

Archos a prezentat tableta 101 Saphir

Este printre produsele cu care compania franceză se va prezenta la MWC și, în stilul devenit deja tradițional pentru Archos, dar și pentru alți producători, este introdusă în mod oficial înainte de a fi expusă în cadrul târgului din Barcelona care stă să înceapă. Așa cum probabil că denumirea acestui produs v-a dat de înțele, este vorba despre o tabletă de 10,1 inchi. Tabletă care se remarcă prin certificarea IP68, care îi asigură rezistența la apă și praf, dar și prin carcasa întărită cu elemente de cauciuc, care face ca acest produs să supraviețuiască și tratamentelor dure din punct de vedere fizic. De tot acest tunning s-a ocupat Logic Instruments, o divizie din cadrul Archos.

Din punct de vedere tehnic tableta 101 Saphir nu strălucește și nici nu cred că și-a propus așa ceva. Vine echipată cu un chipset MediaTek model MT8163, cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, care poate fi extinsă prin microSD, o cameră foto principală de 5 megapixeli și una frontală de 2 megapixeli, USB Type-C și un display de 10,1 inchi și rezoluție 1280 x 800 pixeli. Acumulatorul are o capacitate de 6000 mAh, poate cam prea mică pentru specificul acestei tablete.

Ca o notă pozitivă, în pachetul inițial se găsește și o tastatură hardware pe dimensiunea tabletei, care vrea să transforme tableta într-un produs 2-in-1.

Nu se cunosc încă detalii legate de preț, probabil că vor fi aflate în momentul prezentării de la MWC, însă Archos este destul de cunoscută pentru un raport preț/specificații destul de corect. Și cum la nivel de specificații nu avem nimic senzațional, probabil că și prețul va fi unul avantajos.

via Archos

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep