HomeFeaturedFocusUn mid-range LeEco a trecut pe la TENAA

Un mid-range LeEco a trecut pe la TENAA

Ca de obicei, această vizită în scopul certificării pentru vânzarea pe piața din China s-a lăsat cu apariția specificațiilor tehnice ale acestui smartphone și cu deja celebra fotografie pe fundal albastru deschis. Înainte de a trece la prezentarea configurației, trebuie făcută o scurtă paranteză. În realitate au fost certificate două terminale, LeEco LEX656 și LeEco LEX659, cel de-al doilea fiind de fapt versiunea cu suport dual-SIM a primului. Iar vocile din piață care sunt familiarizate cu acest producător, spun că de fapt cele două telefoane sunt variații ale lui LeEco Le 2S, în variantă single și dual-SIM.

La nivel de specificații tehnice, vorbim despre un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, care ascunde în spatele său un chipset MediTek cu procesor deca-core de până la 2,3 GHz (Helio X25), ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB. Pe partea din spate a telefonulu avem un sistem dual camera, cu doi senzori de 13 megapixeli, în timp ce de selfie-uri se ocupă o cameră frontală cu senzor de 8 megapixeli. Un acumulator de 3900 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale, plasat tot în partea din spate a telefonului, conectivitatea LTE și un Android 6.0 Marshmallow completează lista cu detalii tehnice pentru acest smartphone.

LeEco nu se prea omoară cu ieșitul în afara granițelor chinei, mai ales pe canal oficial. Așa că eventualii doritori au la dispoziție doar canalele gri, cu riscurile de rigoare.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep