HomeEvenimenteWebinar gratuit “Introducere in EXALEAD OnePart”

Webinar gratuit “Introducere in EXALEAD OnePart”

CADzone.ro ne propune un webinar interesant, cu acces gratuit, organizat de către SolidWorks, care abordează câteva noțiuni introductive în EXALEAD OnePart. EXALEAD OnePart este un tool care ajută inginerii și proiectanții să decidă într-un singur minut între a proiecta un produs de la zero sau a reutiliza proiecte. EXALEAD OnePart, este o aplicație de „descoperire” care accelerează găsirea și reutilizarea de piese de schimb, proiecte, specificații, standarde, rezultate ale testelor și a datelor aferente activităților de inginerie, de fabricație și de achiziții. Beneficiind de tehnologii de semantică web recunoscute, de analiză și management al bazelor de date de mari dimensiuni EXALEAD CloudView , OnePart localizează informații din surse multiple și le pune la dispoziție instantaneu.

Cu ajutorul EXALEAD OnePart, inginerii, cadrele de conducere, tehnicienii şi achizitorii pot găsi şi reutiliza fără probleme piese deja existente, proiecte de produse şi alte date, peste tot în companie, chiar şi când acestea nu sunt salvate vizibil în băncile de date PDM şi PLM. Rezultă un timp de execuţie și un drum mai scurt al produsului până la lansarea pe piaţă, datorită reutilizării optimizate a pieselor şi a documentaţiei aferente. Costurile de proiectare, pentru materiale, producţie şi depozitare, se reduc.

Mai multe informații despre webinarul Introduction to EXALEAD OnePart precum și link-ul pentru înscriere le găsiți pe CADzone.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep