HomeFeaturedFocusCateva ceasuri interesante cu Android Wear 2.0

Cateva ceasuri interesante cu Android Wear 2.0

Săptămâna trecută a fost una destul de dinamică în zona de dispozitive wearable, mai ales în ceea ce privește ceasurile smart. A fost BaselWorld, un eveniment în cadrul căruia multe companii cunoscute mai ales în zona de fasion și-au arătat intenția de a intra și pe segmentul acesta, al dispozitivelor inteligente. Am spus-o de mai multe ori, ceasul este un accesoriu în primul rând, un articol fashion, așa că mie mi se pare normală această dinamică. În cele ce urmează o să vă arătăm câteva ceasuri extrem de interesante prin perspectiva aspectului (pentru că detaliile tehnice au cam lipsit).

O să încep cu Diesel On, cel care mi-a plăcut cel mai mult ca și construcție, dar și din punctul de vedere al combinației de culori. Singurul detaliu tehnic despre el este chipset-ul, un Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Iar prețul său de vânzare va fi de 325 dolari.

Același chipset și un preț chiar mai atractiv va propune Tommy Hilfiger TH24. Arată bine, deși nu mă prea dau în vânt după brățările metalice.

The Touch de la Hugo Boss urcă prețul până la 395 dolari, însă aduce NFC-ul și suportul pentru Android Pay ca și plusuri.

În aceeași zonă de preț și cu trăsături similare vine și Michael Kors Access Grayson, unul dintre cele două ceasuri pe care Michael Kors le va propune. Modelul Grayson va costa aproximativ 350 dolari și va aduce aceleași caracteristici pe care toate produsele enumerate aici le au. Chipset-ul de la Qualcomm, modelul Snapdragon Wear 2100 și platforma Android Wear 2.0.

Deocamdată ne limităm la poze, pentru că va mai dura până când vor ajunge și pe piața din România. Însă trebuie să știm că încet-încet acesta va fi viitorul ceasurilor.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep